Smykke.be is mijn platform waar ik alles combineer wat ik simpelweg graag doe: Het afstruinen van rommelmarkten, kringwinkels en het wereldwijdeweb naar originele vintage stukken en die op een verrassende manier combineren met nieuwe items tot unieke settings. Ik werk concepten uit met duidelijke moodboards en presenteer decoratieve items in slideshows met sfeervolle beelden. Het resultaat is een doorlopende tentoonstelling van mijn persoonlijke stijl, een uithangbord van mijn passie voor interieur en beeld.

Je kan deze website dus zien als een online portfolio waarmee ik toon wat ik kan op grafisch vlak en qua styling, maar als je me een project of samenwerking wil voorstellen, hoor ik dat graag.

Kijk rustig even rond, ontdek welke sfeergroep je het meest aanspreekt en laat je inspireren. Net als alle decoratieconcepten wordt ook deze site non-stop bijgewerkt en uitgebreid. Laat me dus gerust weten wat je leuk vindt en waar je graag meer van zou zien. Alle feedback is welkom, net zoals jij, hier.

Thanks for dropping by!

.

martine